У Дніпропетровській області хлопці забили до смерті чоловіка: їх затримали

У Дніпропетровській області хлопці забили до смерті чоловіка: їх затримали -

У Дніпропетровській області хлопці забили до смерті чоловіка: їх затримали - фото: pexels.com

Події
18 квiтня 2023 12:46

У Кривому Розі між трьома хлопцями та чоловіком виникла сварка, яка закінчилася бійкою. Від отриманих травм чоловік помер.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, інцидент стався 15 квітня приблизно о 22:00 в одній із квартир на території Покровського району. Правоохоронці з’ясували, що до вбивства чоловіка причетні троє хлопців – 16, 18 та 19 років. Їх вже затримали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора, 17 квітня, хлопцям повідомили про про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, що нещодавно на Донецькому шосе у Дніпрі сталася масова бійка. За попередньою інформацією, конфлікт стався між чоловіками з автомобілів BMW X5 та Toyota Camry. Відомо, що постраждали троє людей. Вони отримали травми голови та колоті рани. У одного з чоловіків зафіксували перелом ноги. Їх госпіталізували до лікарні. Туди приїхали також поліцейські та слідчо-оперативна група.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах