У Дніпрі затопило набережні, пляжі, клуби та кав’ярні (фото, відео)

У Дніпрі затопило набережні, пляжі, клуби та кав’ярні (фото, відео)

У Дніпрі затопило набережні, пляжі, клуби та кав’ярні (фото, відео) - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
18 квiтня 2023 10:30

Через весняне водопілля річка Дніпро вийшла з берегів. Через це у місті Дніпро затопило пляжі, набережні, кав’ярні та клуби, які розташовані біля води.

Так, залило водою популярний Монастирський пляж та Воронцовський пляж. Також почали "тонути" кав’ярні, клуб "Ріо", які розташовані на Січеславській Набережній, та Яхт-клуб Січ.

Під водою опинилася і Набережна Заводська. Там від водопілля постраждали навколишня територія, будинки та авто. У мережі показали, як виглядають постраждалі від затоплення об’єкти.

У Дніпрі затопило кав'ярнюУ Дніпрі затопило кав'ярню - фото: t.me/dniprooblcentr

Клуб "Ріо" також постраждав від весняного водопілляКлуб "Ріо" також постраждав від весняного водопілля - фото: t.me/hyevuy_dnepr

У Дніпрі "тоне" Яхт-клуб СічУ Дніпрі "тоне" Яхт-клуб Січ - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Нагадаємо, внаслідок пропуску весняного водопілля через водосховища Дніпровського каскаду підтопило Дніпровський та Кам'янський райони. Станом на 17 квітня затопило територію храму на площі 15 квадратних метрів у Шевченківському районі на вулиці Січеславська Набережна, 36 садових будинків у селищі міського типу Курилівка та ще два будинки у місті Дніпро. Також – території 83 приватних домоволодінь, з яких вісім будинків розташовані Дніпрі, п'ять – у селищі міського типу Обухівка та 70 – у селищі міського типу Курилівка. Про це повідомили в ДСНС. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах