Як змінилися ціни на товари у Дніпрі за останній місяць

Як змінилися ціни на товари у Дніпрі за останній місяць

Як змінилися ціни на товари у Дніпрі за останній місяць - фото: slovoidilo.ua

Події
15 квiтня 2023 13:06

Стало відомо, які товари найбільше подорожчали і подешевшали у Дніпрі та області в березні.

Як повідомили в Держастаті ГУ статистики у Дніпропетровській області, продукти харчування та безалкогольні напої зросли в ціні на 2,3%. Найбільше, на 17,1 %, подорожчали овочі, а саме: капуста білокачанна – в 1,6 раза, морква – на 37,0%, помідори – на 24,7%, цибуля ріпчаста – на 21,0%, огірки – на 11,8%. Також на 9,8–0,9% збільшилися ціни на яблука, кисломолочну продукцію, птицю, маргарин, яловичину, хліб, рибу та продукти з риби, яйця, сири, макаронні вироби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Натомість буряк подешевшав на 8,7%. Також на 7,0–1,7% ціни знизилися на на крупи гречані, банани, рис, цитрусові, олію соняшникову.

Алкогольний напій подорожчав — на 0,3%, а тютюнові вироби – на 1,1%. Також на 17,8% дорожче коштують одяг і взуття.

Нагадаємо, у квітні жителі Дніпра отримають платіжки за газ у новому форматі. Усі послуги будуть зібрані в одному документі. Як повідомили у пресслужбі АТ "Дніпрогаз", для споживачів ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати буде зібрано в одному місці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах