У Дніпрі врятували бійця, який втратив ногу через пряме влучання танка

У Дніпрі врятували бійця, який втратив ногу через пряме влучання танка -

У Дніпрі врятували бійця, який втратив ногу через пряме влучання танка - фото: facebook.com/rsa010963

Події
13 квiтня 2023 17:24

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова продовжують рятувати бійців, які отримали важкі поранення внаслідок воєнних дій.

Як розповів головлікар Сергій Риженко, Володимир – спортсмен, який виборював чемпіонство в Україна та за кордоном з веслування. Після прямого влучання танка у чоловіка була відірвана ноги. Його доставили у лікарню Мечникова з надією зберегти кінцівку, проте дива не сталося.

Володимил після поранень вже тричі повертався на фронт, але ситуація з ногою вибила його зі строю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Всі друзі не забувають героя, чекають його повернення на службу в якості інструктора. Дуже важливо, що Оксана поряд. До війни не встигли одружитись."Вона моя "нога", серце і любов. Обов’язково буде перемога і наше весілля в моєму рідному Миколаєві", – каже Володимир, починаючи ходити на милицях.  В його очах іскриться позитив та бажання жити щасливо та вільно, – пише Сергій Риженко.

Нагадаємо, що вчора, 12 квітня, у Дніпрі 17-річний хлопець впав з дев'ятиметрової висоти. Нещасний випадок стався на вулиці Січових Стрільців. За попередньою інформацією, 17-річний хлопець впав, коли працював на будівництві. З травмами та у важкому стані його госпіталізували до лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах