У громаді Дніпропетровської області 3 дні не буде води: що сталося

У громаді Дніпропетровської області 3 дні не буде води: що сталося -

У громаді Дніпропетровської області 3 дні не буде води: що сталося - фото: freepik.com

Події
13 квiтня 2023 16:51

Наступного тижня у Солонянській громаді, що у Дніпропетровській області, буде відсутнє водопостачання протягом трьох днів. Стала відома причина.

Як повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, води не буде через те, що необхідно провести ремонтні та профілактичні роботи на місцевому водоканалі. Виконати ці роботи неможливо без повної зупинки підприємства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зупинка водопостачання відбудеться з 06:00 години ранку 18 квітня по 21 квітня 2023 року.

Микола Лукашук закликав жителів Солонянської громади віднестися з розумінням до проведення робіт та зробити необхідні запаси води на цей період.

Нагадаємо, що у Дніпрі поруч з "Міським палацом дітей та юнацтва" планують побудувати лікарню. Стало відомо, як буде виглядати територія. Батьки вихованців закладу зустрілися з архітекторами. Зокрема, їх цікавило питання безпеки і чи зможуть прибрати недобудову поруч. Також батьки занепокоєні тим, як діти будуть потрапляти до палацу під час будівництва лікарні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах