Дружина мера Дніпра спробує підкорити Еверест

Дружина мера Дніпра спробує підкорити Еверест -

Дружина мера Дніпра спробує підкорити Еверест - фото: instagram.com/maryna.filatova

Події
13 квiтня 2023 11:11

Марина Філатова планує підкорити нову вершину – цього разу вона спробує піднятися на Еверест.

Про це дружина міського голови Дніпра розповіла на своїй сторінці у соцмережі. Марина розповіла, що довго готувалася до експедиції, вже склала речі та майже не спить через велике хвилювання. За її словами, у неї може не бути іншої можливості піднятися на найвищу гору.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Я зараз не виправдовуюсь, а просто пояснюю: у мене не залишилося більше часу на іншу спробу. Спроба буде лише одна. Я планувала її здійснити ще торік. Ось чому пішла морозити свій ніс на Вінсон в Антарктиці (хотіла випробувати себе перед Еверестом на екстремальному мінусі) і відразу після цього полізла на Охос Дель Саладо, який планувала висотним тренуванням. А потім почалася війна, – розповіла Марина Філатова.

Дружина мера розповіла, що зараз вона менше, ніж раніше, мотивована та підготовлена фізично.

- Тримати себе постійно на піку форми, тим більше у майже повних 50 років практично неможливо. До того ж, є ще одна обставина, про яку я поки не готова говорити на публіку, але колись розповім (стосується здоров'я)… Вибору я не маю. Це я вам ще раз повторюю. Коротше, я зовсім не знаю, чим це все закінчиться, але я дуже старатимуся. Це моя велика мрія! Тим більше, що я все життя сповідую принцип – "краще зробити та шкодувати, ніж не зробити та…шкодувати!" – написала дніпрянка.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах