У Дніпрі сталася масштабна пожежа у виправній колонії

У Дніпрі сталася масштабна пожежа у виправній колонії -

У Дніпрі сталася масштабна пожежа у виправній колонії - фото: t.me/hyevuy_dnepr

Події
12 квiтня 2023 09:56

У вівторок ввечері, 11 квітня, у Дніпрі виникла пожежа на території кримінально-виконавчої установи. На місці працювали рятувальники.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, пожежа сталася близько 18:30 на вулиці Данили Галицького у Новокодацькому районі. За викликом виїхали 15 вогнеборців обласного центру.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що займання виникло на відкритій території. Там загорілися мішки із вторинною сировиною. Площа пожежі склала приблизно 200 квадратних метрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пожежу вдалося локалізувати за 20 хвилин, щоб вогонь не поширився на більшу територію. Повністю загасили загорання ще за 15 хвилин. Унаслідок події ніхто з людей не загинув і не травмувався.

Нагадаємо, що від ворожих обстрілів учора, 11 квітня, знову здригався Нікопольський район. Двічі під артилерійський вогонь потрапила Марганецька громада. Внаслідок обстрілів пошкоджень зазнав приватний будинок. Обстеження територій триває. Місцеві жителі не постраждали. Ніч на 12 квітня у Дніпропетровській області минула без російських атак. У жодній громаді не було зафіксовано ворожих обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах