Російські війська обстріляли Дніпропетровську область

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область -

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
12 квiтня 2023 09:28

Окупанти продовжують завдавати ударів по території Дніпропетровської області. Під ворожим прицілом знову опинився Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що від ворожих обстрілів учора, 11 квітня, знову здригалася Нікопольщина. Двічі під артилерійський вогонь потрапила Марганецька громада. Внаслідок обстрілів пошкоджень зазнав приватний будинок. Обстеження територій триває. Місцеві жителі не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ніч на 12 квітня у Дніпропетровській області минула без російських атак. У жодній громаді не було зафіксовано ворожих обстрілів, зазначив очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук. У Нікопольському районі майже всю ніч тривала загроза артилерійського обстрілу. Проте там також минулося без атак.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під контролем Збройних Сил України, запевнив Олександр Вілкул. За інформацією Оперативного командування "Південь", наші ракетно-артилерійські підрозділи та авіація повітряних сил продовжують виконувати вогневі завдання і завдавати ударів по районах зосередження ворога.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах