У Дніпропетровській області будуть судити учасників групи, які вкрали 7 мільйонів на ремонті доріг

У Дніпропетровській області будуть судити учасників групи, які вкрали 7 мільйонів на ремонті доріг -

У Дніпропетровській області будуть судити учасників групи, які вкрали 7 мільйонів на ремонті доріг - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
11 квiтня 2023 15:06

Судитимуть чотирьох членів організованої групи, які вкрали більше семи мільйонів гривень на ремонті доріг у Дніпропетровській області.

За даними слідства, з липня по листопад 2021 року комерційний директор товариства з обмеженою відповідальністю разом з директоркою ТОВ та службовими особами субпідрядних підприємств розробили схему, як заволодіти бюджетними коштами. Під час капітального ремонту доріг у Новомосковську вони внесли неправдиву інформацію до офіційних документів щодо якості будівельних матеріалів, які вони використовували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потім комерційний директор передав акти виконаних робіт до Новомосковської міської ради. На рахунок ТОВ перерахували бюджетні гроші, які у подальшому розділили між учасниками схеми, розповіли у прокуратурі Дніпропетровської області.

Відповідно до висновків судових будівельно-технічних експертиз, розмір матеріальної шкоди, заподіяної місцевому бюджету, складає понад сім мільйонів гривень. У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили документацію, що підтверджує протиправну діяльність.

Наразі до суду скерували обвинувальний акт стосовно організатора та трьох учасників організованої групи за фактами заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах