Бізнесмен з Дніпра пообіцяв 20 мільйонів тому, чий БПЛА приземлиться у Москві: реакція РФ

Бізнесмен з Дніпра пообіцяв 20 мільйонів тому, чий БПЛА приземлиться у Москві: реакція РФ

Бізнесмен з Дніпра пообіцяв 20 мільйонів тому, чий БПЛА приземлиться у Москві: реакція РФ - фото: myvin.com.ua

Події
09 квiтня 2023 15:10

Співзасновник "Монобанк" Володимир Яценко пообіцяв премію сумою 20 мільйонів гривень виробнику БпЛА, який долетить до Червоної площі у Москві та призелиться там на 9 травня. Росіяни відреагували на цю заяву.

– Сьогодні прочитав новину, що бункерний вагається щодо участі у параді на червоній площі 9 травня. Щось йому боязно. Тож закликаю усіх, хто має відношення до виробнитства БПЛА – давайте йому створимо "свято". Отже, я офіційно встановлюю премію українському виробнику БПЛА, чий літак, звісно за допомогою військових, долетить і приземлиться на червоній площі у Москві 9 травня. Сума премії становить на тепер 20 000 000 гривень, – написав Володимир Яценко на своїй сторінці у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він додав, що на крилах БпЛА має бути написане українське гасло. Володимир Яценко також опублікував посилання на "банку", де вже лежить 20 мільйонів гривень. Всі охочі можуть долучитися до збільшення суми виграшу.

У РФ вже відреагували на заяву співзасновника "Монобанку". В одному з пропагандистських телеграм-каналів пригрозили спалити центральний офіс "Монобанк" на 9 травня. А тому, хто це зробить пообіцяли фірмові шеврони окупанта та пляшку лікеру Jägermeister. 

У РФ відреагували на заяву співзасновника "Монобанк"У РФ відреагували на заяву співзасновника "Монобанк" - фото: t.me/truexadnepr

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах