Авто перевернулося декілька разів: на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП

Авто перевернулося декілька разів: на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП

Авто перевернулося декілька разів: на Дніпропетровщині сталася смертельна ДТП - фото: t.me/dneproperatyv

Події
09 квiтня 2023 12:01

Сьогодні, 9 квітня, у Дніпрі сталася страшна ДТП. На жаль, загинуло двоє людей.

Аварія сталася на трасі Дніпро-Павлоград у Синельниківському районі. Попередньо відомо, що водій авто BMW не впорався з керуванням. В результаті цього, некерований автомобіль злетів у кювет та перевернувся декілька разів. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний війна" з посиланням на власні джерела.

На трасі Дніпро-Павлоград сталася смертельна ДТПНа трасі Дніпро-Павлоград сталася смертельна ДТП - фото: t.me/dneproperatyv

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На жаль, в ДТП загинули водій та пасажир, які були всередині авто. Зараз на місці аварії працюють рятувальники та правоохоронці.

Нагадаємо, вчора, 8 квітня, неподалік Дніпра сталася серйозна ДТП за участі вантажного автомобіля та мікроавтобуса. Момент зіткнення потрапив на камери відеоспостереження. На відео можна побачити, як під час руху перевернулася фура. Її протягнуло десяток метрів, а потім вона врізалася у мікроавтобус, який у цей момент стояв на зупинці. Від удару мікроавтобус теж відкинуло в сторону. Внаслідок ДТП є постраждалі. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах