Мозок було видно назовні: Риженко розповів, як у Дніпрі рятували адвоката Масі Найєма

Зовні було видно мозок: Риженко розповів, як у Дніпрі рятували адвоката Масі Найєма

Зовні було видно мозок: Риженко розповів, як у Дніпрі рятували адвоката Масі Найєма - фото: facebook.com/rsa

Події
09 квiтня 2023 11:18

5 червня минулого року український адвокат та військовий Масі Найєм отримав важкі поранення у бою на сході та впав у кому.  Бійця рятували у лікарні імені Мечникова у Дніпрі. Гендиректор медзакладу Сергій Риженко розповів, як це було.

За його словами, Масі Найєма доправили до лікарні без ока та ознак життя. Його мозок, залитий кров’ю, було видно назовні з-під пов’язки. Професор Андрій Сірко до двох годин ночі проводив операцію під мікроскопом та збирав по крупинкам череп, який розтрощило уламком. Весь цей час під дверима реанімаційного відділення сиділи десятки друзів, які чекали новини від лікарів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, Масі Найєма вдалося врятувати. Сергій Риженко зазначив, що зараз від поранень залишилися тільки шрами, а відсутність ока не заважає жити. Нещодавно адвокат приїхав до лікарні імені Мечникова аби подякувати своїм рятівникам.

– Все сталося, як у гарному фільмі. Сьогодні від поранень залишились шрами, відсутність ока не заважає жити, а дух людський стає прикладом. Всім би так. Ми знову разом як і рік тому, ідемо до перемоги. Плануємо будувати нову, красиву Україну, – написав Сергій Риженко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах