У Дніпрі зник 9-річний хлопчик: поліцейські розпочали пошукову операцію

У Дніпрі зник 9-річний хлопчик: поліцейські розпочали пошукову операцію -

У Дніпрі зник 9-річний хлопчик: поліцейські розпочали пошукову операцію - фото: dp.npu.gov.ua

Події
08 квiтня 2023 09:39

У Дніпрі тривають пошуки дев’ятирічного Івана Преображенського. Хлопчик пішов із дому 7 квітня і де він наразі – невідомо.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, Іван живе в Амур-Нижньодніпровському районі. На вигляд йому 9-10 років, зріст близько 140 сантиметрів, середньої статури. У нього темні очі та темне коротке волосся. Хлопчик був одягнений у зелено-жовту куртку, жовту худі с капюшоном, чорні штани, коричневі кросівки. Дитина не розмовляє.

У Дніпрі зник 9-річний хлопчик -У Дніпрі зник 9-річний хлопчик - фото: dp.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пошуки тривали усю ніч та будуть продовжені, допоки хлопчика не знайдуть. На його розшук зорієнтовано весь особовий склад поліції Дніпра – залучено близько 100 правоохоронців, працівники аеророзвідки, кінологи, волонтери, 50 курсантів університету внутрішніх справ, патрулі УПП та працівники ДСНС. Відповідні орієнтування з описом зовнішності та фотографією хлопчика розіслали до всіх територіальних підрозділів поліції області. Через соціальні мережі проінформували громадськість.

Дитину шукають майже добу -Дитину шукають майже добу - фото: dp.npu.gov.ua

Поліцейські відпрацьовують відео з камер спостереження та перевіряють усі можливі місця, де може бути зникла дитина. Пошуки тривають вже майже добу, на жаль, на цей час місце перебування Івана не відоме.

Хлопчика шукають поліцейські та волонтери -Хлопчика шукають поліцейські та волонтери - фото: dp.npu.gov.ua

Усім, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Івана Преображенського прохання повідомити до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах