Як минула ніч на 8 квітня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 8 квітня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 8 квітня у Дніпропетровській області - фото: t.me/mykola_lukashuk

Події
08 квiтня 2023 09:20

У ніч на 8 квітня у Дніпропетровській області один раз оголошували повітряну тривогу, але обійшлося без ворожих обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що ніч в області була тихою і без російських атак. Учорашній день також минув без обстрілів.

У Нікопольському районі майже п’ять годин тривала загроза артилерійського обстрілу. Проте там також обійшлося без російських атак. В жодному з населених пунктів не було зафіксовано обстрілів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив Олександр Вілкул. Наші військові наносять ракетні та артилерійські удари по зосередженню військової техніки противника, виконують контрбатарейну боротьбу і роботу по плановим цілям ворога, що були виявлені раніше. За повідомленням Оперативного командування "Південь", ворог, не маючи реальних бойових успіхів, продовжує терор мирного населення прифронтових територій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах