У Дніпропетровській області пес допоміг затримати злочинця

У Дніпропетровській області пес допоміг затримати злочинця -

У Дніпропетровській області пес допоміг затримати злочинця - фото: dp.npu.gov.ua

Події
06 квiтня 2023 14:25

У Дніпропетровській області завдяки службовому псу Баю поліцейські оперативно затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, злочин стався 5 квітня у селі Варварівка Юр’ївськї громади у Павлоградському районі. Поліцейські у складі слідчо-оперативної групи виїхали на місце та встановили, що зловмисник проник на територію приватного будинку, побив господаря та заволодів його майном.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До розкриття розбійного нападу залучили дільничних офіцерів поліції, поліцейських офіцерів громади та кінолога з вівчаркою Баєм. Службовому псу знадобилось менше ніж година, щоб розшукати причетного до розбійного нападу чоловіка. Бай привів правоохоронців на подвір’я будинку 30-річного жителя Варварівки. Під час огляду будинку правоохоронці виявили майно потерпілого та сліди злочину на одязі чоловіка. Нападника затримали.

Того ж дня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому за розбій. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу на час досудового слідства.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах