Чи зміняться тарифи на водопостачання у Дніпрі

Чи зміняться тарифи на водопостачання у Дніпрі

Чи зміняться тарифи на водопостачання у Дніпрі - фото: pmg.ua

Події
04 квiтня 2023 14:25

Нещодавно національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) опублікувала документ, у якому йшлося про підвищення тарифів на воду з 1 квітня. Втім, поки що ціни на водопостачання та водовідведення у Дніпрі не змінювалися.

Як повідомили в КП "Дніпроводоканал", зараз підприємство очікує кінцевого рішення НКРЕКП та у випадку зміни тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення проінформує дніпрян.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Там також зазначили, що тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення встановлює лише НКРЕКП. Тобто КП "Дніпроводоканал" та інші органи місцевого самоврядування не можуть змінювати ціни на послуги підприємства.

Жителів також просять вчасно оплачувати комунальні послуги. Це важливо для безперебійного надання послуг централізованого водопостачання та централізованого водовідведення до будинків. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах