У Дніпрі врятували залізничника, якому внаслідок обстрілу відірвало ногу

У Дніпрі врятували залізничника, якому внаслідок обстрілу відірвало ногу

У Дніпрі врятували залізничника, якому внаслідок обстрілу відірвало ногу - фото: facebook.com/rsa010963

Події
04 квiтня 2023 13:18

У Дніпрі врятували залізничника, який отримав дуже важкі поранення внаслідок обстрілу.

Денису 40 років. Він працював на залізниці у Слов’янську. 27 березня внаслідок обстрілу його було дуже поранено. В цей день чоловіка у критичному стані, у комі, з відірваною кінцівкою та важкою черепно-мозковою травмою доправили до реанімації у лікарню імені Мечникова. Про це повідомив гендиректор медичного закладу Сергій Риженко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, лікарі не давали ніяких прогнозів на одужання Дениса, але продовжували боротися. Завідувач реанімації В’ячслав Гришин цілодобово робив усе, щоб повернути чоловіка до життя. Мама пацієнта також була завжди поряд.

Зараз Денис вже отямився. Він шепоче лікарям та мамі слова вдячності за врятоване життя. Чоловіка підтримує апарат ШВЛ, однак загрози для здоров’я більше немає. Сьогодні він переїжджає до Львова на реабілітацію.

– Сьогодні Денис вже в свідомості, виразливо шепоче лікарям, медсестрам, мамі слова вдячності. Всі вкрай важкі поранені, які були доставлені із Слов’янська, живі, в лікарні Мечникова, хоча всі дуже важкі. Кожного дня, коли стихає серця стук, для лікарів Мечникова секунди вічні, – написав Сергій Риженко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах