Вибух газу у Кривому Розі: в якому стані перебувають постраждалі

Вибух газу у Кривому Розі: в якому стані перебувають постраждалі -

Вибух газу у Кривому Розі: в якому стані перебувають постраждалі - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
04 квiтня 2023 13:26

У Кривому Розі стався вибух у п’ятиповерховому будинку, а після виникла пожежа. Внаслідок цього постраждали троє людей.

Олександр Вілкул розповів, що, за попередньою інформацією, вибух стався через витік газу в одній із квартир. Остаточні висновки та причині події має встановити слідство. Екстрені служби прибули на місце оперативно. З будинку евакуювали десятьох мешканців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У результаті вибуху опіки отримав 67-річний чоловік, який проживає у цій квартирі. Його госпіталізували у міську лікарню №2. Стан потерпілого вкрай важкий, у нього опіки 75% тіла. Лікарі боряться за його життя. Ще дві жінки з діагнозом "отруєння продуктами горіння" були госпіталізовані у міську лікарню №1. Їм надали усю необхідну медичну допомогу, зараз їх вже виписали. Інші люди отримали необхідну допомогу на місці.

За інформацією ДСНС, руйнувань несучих конструкцій у будинку не виявлено. З матеріального резерву міста виділять плівку та інші матеріали, щоб оперативно закрити вибиті вікна, аби не потрапляв дощ. Зараз всі вікна вже закриті за виключенням квартири, де стався вибух, оскільки там ще проводяться необхідні роботи. Потім буде проведене скління та на підставі складених комісій актів, жителям будинку буде надана інша допомога. Створена комісія провела обстеження постраждалих квартир, по п’яти вже складені акти. Також будинок вже підключений до світла та води. Сьогодні почнеться підключення до газу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах