З’явилися подробиці вибуху у будинку у Кривому Розі

З’явилися подробиці вибуху у будинку у Кривому Розі -

З’явилися подробиці вибуху у будинку у Кривому Розі - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
03 квiтня 2023 11:17

Сьогодні зранку, 3 квітня, у Кривому Розі сталася серйозна пожежа у п’ятиповерховому будинку. Рятувальники розповіли подробиці.

Близько сьомої години ранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про вибух газу у будинку, який розташований на вулиці Героїв полку "Азов" Центрально-Міського району Кривого Рогу. На місце події виїхали криворізькі рятувальники, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Пожежники з’ясували, що у трикімнатній квартирі, розташованій на другому поверсі, попередньо, стався вибух газоповітряної суміші. Внаслідок цього там сталася пожежа. Загальна площа загорання склала приблизно 70 квадратних метрів. Пожежу вдалося локалізували за 40 хвилин, а повністю загасити ще за пів години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Кривому Розі стався вибух у будинку -У Кривому Розі стався вибух у будинку - фото: dp.dsns.gov.ua

Унаслідок вибуху частково зруйновано міжкімнатні перегородки, вибито шибки у вікнах другого під’їзду. Руйнувань несучих конструкцій не було. Надзвичайники врятували десять людей, з них четверо мешканців будинку за допомогою спеціальної техніки, ще шестеро – вивели по сходовим клітинам.

Внаслідок пожежі є постраждалі -Внаслідок пожежі є постраждалі - фото: dp.dsns.gov.ua

За оперативною інформацією екстреної медичної допомоги, постраждали десять людей, у тому числі одна дитина. У семи осіб ситуаційна реакція, від госпіталізації вони відмовились. Госпіталізували трьої людей – 67-річний чоловік, який отримав опіки, та дві жінки 54 та 91 років, які отримали гостре отруєння продуктами горіння. Загиблих немає.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах