У Нікополі виплатять по 50 тисяч гривень сім’ям, чиї рідні загинули внаслідок обстрілів

У Нікополі виплатять по 50 тисяч гривень сім’ям, чиї рідні загинули внаслідок обстрілів -

У Нікополі виплатять по 50 тисяч гривень сім’ям, чиї рідні загинули внаслідок обстрілів - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
02 квiтня 2023 16:39

Сім’ям людей, які загинули внаслідок ворожих обстрілів у Нікополі у Дніпропетровській області, виплатять матеріальну допомогу.

Відповідне рішення ухвалили депутати міської ради під час сесії, повідомив мер Олександр Саюк.

За його словами, сім’ям загиблих нікопольців виплатять фінансову допомогу – по 50 тисяч гривень. Окрім цього, працюють державні програми щодо відновлення житла, яке постраждало внаслідок російських атак. Уже зараз містяни можуть подавати документи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз у Нікополі продовжують ремонтували приватні та багатоповерхові будинки, які були понівечені ворожими снарядами. Протягом останніх восьми місяців окупаційні війська майже щодня обстрілювали Нікополь та Нікопольський район. Ворог завдає ударів з тимчасово окупованої території Запорізької області. Наразі відомо, що через ворожі обстріли загинули 14 жителів Нікополя, ще близько сотні людей отримали поранення.

Нагадаємо, що протягом минулої доби у Дніпропетровській області не було зафіксовано ворожих обстрілів. У Нікопольському районі тривога тривала приблизно 12 годин, але там також минулося без атак окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах