Окупанти обстріляли Дніпропетровщину з артилерії та БпЛА: у поліції показали наслідки

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину з артилерії та БпЛА: у поліції показали наслідки

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину з артилерії та БпЛА: у поліції показали наслідки - фото: t.me/gunpvdp

Події
01 квiтня 2023 15:37

Вчора, 31 березня, окупанти двічі обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині. У поліції показали наслідки ворожих атак.

Як повідомили в ГУНП Дніпропетровської області, армія РФ вдарила по Марганцю з безпілотника. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

Внаслідок обстрілу руйнувань зазнали двоповерхова адміністративна будівля. Там вибуховою хвилею та осколками пошкоджено металопластикові вікна, фасад та меблі всередині приміщення. Також – автомобілі та декілька господарчих споруд. 

Армія РФ обстріляла місто МарганецьАрмія РФ обстріляла місто Марганець - фото: t.me/gunpvdp

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, ворог з важкої артилерії обстріляв одне з сіл Марганецької громади. Наслідки ударів ще з’ясовуються. Правоохоронці продовжують збирати речові докази на місцях влучань з метою фіксації воєнних злочинів, вчинених РФ на території Нікопольського району.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області викрили п’ять мешканців, які тримали людей в рабстві та змушували їх працювати на тяжких сільськогосподарських роботах. Організатором групи був 62-річний житель Новомосковського району. До своєї справи він залучив спільників, серед яких були члени його родини та наглядач. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах