У міськраді Дніпра прокоментували рішення суду про скасування тарифів на паркування

У міськраді Дніпра прокоментували рішення суду щодо скасування тарифів на паркування

У міськраді Дніпра прокоментували рішення суду щодо скасування тарифів на паркування - фото: facebook.com/pravo.dniprorada.gov.ua

Події
31 березня 2023 13:05

28 березня Третій апеляційний суд скасував три рішення міської ради, якими встановлювались коефіцієнти на парковки, зонінг і самі тарифи на паркування у Дніпрі. У міській раді міста готують касаційну скаргу щодо цієї постанови.

Як повідомили в Департаменті правового забезпечення Дніпровської міської ради, парковки — це частина мережі, яка використовується під час дорожнього руху.

Там зазначили, що скасування тарифів на паркування може погіршити ситуацію на дорогах міста. Адже порушення ПДР, зокрема зупинки та стоянки, може нашкодити проїзду в першу чергу медичного, військового та спеціального транспорту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тому виконавчий комітет міськради Дніпра готує касаційну скаргу на постанову Третього апеляційного адміністративного суду на скасування тарифів за паркування та найближчим часом подасть її до суду.

Нагадаємо, за словами громадського активіста Дениса Селіна, рішення були про тарифи на паркування у Дніпрі були ухвалені у квітні та червні 2021 року з порушеннями законодавства й без громадського обговорення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах