Подоляк розкритикував роботу МАГАТЕ на Запорізькій АЕС

Подоляк розкритикував роботу МАГАТЕ на Запорізькій АЕС.

Подоляк розкритикував роботу МАГАТЕ на Запорізькій АЕС. Фото: president.gov.ua

Події
31 березня 2023 11:58

Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк переконаний, що візит глави МАГАТЕ Рафаеля Гроссі на Запорізьку атомну електростанцію лише підтвердив неефективність та недієздатність Міжнародного агентства з атомної енергії.

За словами Подоляка, робота місії МАГАТЕ та візит генерального директора Рафаеля Гроссі на тимчасово окуповану російськими загарбниками Запорізьку АЕС – це лише гучні твердження, які на практиці не дають конкретного результату, пише 24 Канал.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Михайло Подоляк заявив, що МАГАТЕ понад пів року намагається створити безпечну зону навколо Запорізької АЕС, проте дійти до фіналу і повернути станцію під контроль України досі не вдалося.

- Це підкреслює якість цих міжнародних інституцій і впливи на ці інституції Росії. Він суттєвий. На жаль, це тільки голослівні твердження, які не мають ніякого бажання бути реалізованими у якомусь конкретному логічному плані. Тобто приїхали, щось заявили, виконали свою місію, – сказав Подоляк.

Радник голови ОП наголосив, що нещодавній візит Рафаеля Гроссі на Запорізьку АЕС лише констатував неефективність та недієздатність МАГАТЕ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах