У Дніпрі чоловік поскаржився у поліцію на те, що в нього вкрали наркотики

У Дніпрі чоловік поскаржився у поліцію на те, що в нього вкрали наркотики -

У Дніпрі чоловік поскаржився у поліцію на те, що в нього вкрали наркотики - фото: t.me/patrolinfo_dnipro

Події
30 березня 2023 15:02

Житель Дніпра звернувся до правоохоронців і повідомив, що невідомі люди вдерлися до його квартири та вкрали деякі речі, серед яких були наркотики.

Як повідомили у патрульній поліції Дніпропетровської області, на вулиці Повітрофлотській до екіпажу роти тактико-оперативного реагування (ТОР) звернувся 20-річний хлопець. Він заявив, що невідомі вдерлися до його квартири, побили його, вимагали гроші, забрали ноутбук, телефон та коробку цигарок, в якій зберігалися наркотики.

Хлопець запросив поліцейських до квартири. Там під час поверхневої перевірки він добровільно віддав їм пластикову коробку, в якій лежали вісім сліп-пакетів із кристалічною речовиною, схожою на наркотичну. На місце події ТОРівці викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила вказані речовини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також патрульні відпрацювали прилеглу територію і знайшли трьох чоловіків, які були за прикметами схожими на ймовірних нападників. Постраждалий хлопець підтвердив, що саме вони вдерлися до його помешкання, побили його та забрали речі.

Під час поверхневої перевірки автомобіля ВАЗ, на якому приїхали чоловіки, патрульні виявили речі потерпілого – ноутбук та телефон, а також пачку цигарок, в якій були 8 сліп-пакетів із наркотиками. Слідчі вилучили вказані речовини. Потерпілого та його кривдників доставили до відділку поліції. Останніх трьох затримано.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах