У центрі Дніпра під час пожежі врятували чоловіка та жінку

У центрі Дніпра під час пожежі врятували чоловіка та жінку -

У центрі Дніпра під час пожежі врятували чоловіка та жінку - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
30 березня 2023 11:19

У Центральному районі Дніпра сталася сильна пожежа у двоповерховому будинку. Із вогню вдалося врятувати двох людей – їх госпіталізували у лікарню.

Сьогодні, 30 березня, близько 00:30 сталася пожежа у будинку на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона. На місце події приїхали три чергових відділення рятувальників.

На час прибуття першого підрозділу вогонь охопив перший та другий поверхи, а також дах двоповерхового житлового будинку, в якому розташовано п’ять квартир. Додатково за вказівкою керівника гасіння пожежі було залучено ще одне чергове відділення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У центрі Дніпра сталася сильна пожежа -У центрі Дніпра сталася сильна пожежа - фото: facebook.com/MNSDNE

Під час пошуку людей з квартири на другому поверсі, вогнеборці врятували чоловіка і жінку. Їх передали медичним працівникам. Врятованих з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізували до лікарні. Також мешканець квартири на першому поверсі отримав різану рану руки. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Вогонь знищив дах, перекриття будинку, домашнє майно в квартирах та пошкодив оздоблення стін будинку. Також постраждав передній бампер та фари поряд припаркованого легкового автомобіля Volvo 360. Загальна площа пожежі склала близько 250 квадратних метрів. Локалізували пожежу приблизно за 30 хвилин, а повністю загасили ще через 40 хвилин.

Рятувальники врятували двох людей -Рятувальники врятували двох людей - фото: facebook.com/MNSDNE

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах