Під Дніпром з води дістали тіло чоловіка

Під Дніпром з води дістали тіло чоловіка -

Під Дніпром з води дістали тіло чоловіка - фото: pexels.com

Події
30 березня 2023 10:42

У Дніпровському районі сталася надзвичайна подія на воді, внаслідок якої загинув чоловік.

Учора, 29 березня, близько 14:35 до Служби порятунку звернулися поліцейські. Вони розповіли, що у селі Микільське-на-Дніпрі Солонянської селищної територіальної громади на поверхні річки Дніпро виявили тіло чоловіка. На місце направили рятувальників селища міського типу Солоне, повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тіло чоловіка знаходилося на відстані двох метрів від берега. За допомогою спеціального обладнання надзвичайники дістали загиблого, а потім передали його співробітникам поліції. Особу чоловіка наразі встановлюють.

Нагадаємо, що правоохоронці провели у Дніпрі спецоперацію, під час якої затримали двох чоловіків. У них вилучили арсенал зброї – гранати, запали, пістолети, глушник до зброї і більше 100 набоїв різних калібрів. З’ясувалося, що чоловіки можуть бути причетні до злочину на території житлового комплексу у Соборному районі Дніпра. Так, на початку березня 22-річний хлопець знайшов під колесом свого автомобіля гранату.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах