Голова Дніпропетровської ОВА заявив про кадрові зміни і перевірку лікарень

Голова Дніпропетровської ОВА заявив про кадрові зміни і перевірку лікарень -

Голова Дніпропетровської ОВА заявив про кадрові зміни і перевірку лікарень - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
28 березня 2023 15:21

У Дніпропетровській області анонсували перевірку лікарень та кадрові зміни у сфері охорони здоров’я. Таке рішення прийняли після викриття шахрайської схеми в одному з медичних закладів.

Про це заявив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Він зазначив, що місяць тому проводив нараду з медикам, де запропонував їм працювати чесно. Також він нагадав їм, що для пацієнтів є безкоштовні медичні послуги та медикаменти, які оплачуються Національною службою здоров’я України. За них брати кошти заборонено.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому в одному з медичних закладів області правоохоронці викрили шахрайську схему. Керівництво лікарні спільно з комерційними структурами організувало бізнес на продажі пацієнтам медичних препаратів, які надані державою безкоштовно. Стосовно медиків вже розпочато кримінальне провадження.

- У зв’язку з цим ганебним випадком анонсую кадрові зміни в системі охорони здоров’я області. Та перевірку ряду медичних закладів. Там мають рятувати людям життя, а не займатися брудним бізнесом, – написав голова Дніпропетровської ОВА.

Нагадаємо, що російські війська атакували Дніпропетровську область дронами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах