У Дніпропетровській області викрили трьох колаборантів

У Дніпропетровській області викрили трьох колаборантів

У Дніпропетровській області викрили трьох колаборантів - фото: ukrinform.ua

Події
28 березня 2023 13:53

У Дніпропетровській області викрили трьох мешканців, які виправдовували повномасштабне вторгнення РФ та підтримували окупантів.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, після початку повномасштабної війни мешканець міста Синельникове у забороненій соцмережі розміщував публікації, у яких підтримував РФ. Ще двох колаборантів викрили у Новомосковському районі та місті Марганець. Вони поширювали антиукраїнський контент у соціальних мережах, виправдовували збройну агресію РФ та підтримували злочинні дії окупантів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці провели обшуки вдома у підозрюваних та вилучили комп’ютерну техніку і мобільні телефони із доказами зрадницької діяльності.

Їм повідомлено про підозру за фактами колабораційної діяльності та виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікації її учасників (частина 1 статті 111-1, частини 2, 3 статті 436-2 КК України).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах