Володимир Зеленський відвідав Дніпро і область: подробиці візиту

Володимир Зеленський відвідав Дніпро і область: подробиці візиту

Володимир Зеленський відвідав Дніпро і область: подробиці візиту - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
28 березня 2023 10:13

Вчора, 27 березня, Президент України Володимир Зеленський відвідав Дніпро та Нікопольський район, який постійно зазнає ворожих обстрілів. Також Зеленський вперше провів засідання Ставки на виїзді, у нашому місті.

Так, Володимир Зеленський спочатку приїхав у Нікопольський район. Там він обговорив наслідки ворожих ударів по Нікополю, Марганцю та інших населених пунктах, що майже щодня страждають від ворожих атак. За словами Зеленського, у районі пошкоджено та зруйновано майже п’ять тисяч будівель, серед яких медичні й освітні заклади. Постраждалим громадянам надається необхідна допомога.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після відвідин Марганця та Нікополя, Президент приїхав до Дніпра, де провів засідання Ставки Головнокомандувача.

– Щойно провів засідання Ставки – вперше на виїзді, у Дніпрі. Саме тут – у стратегічному місті центру нашої країни, після відвідин Марганця і Нікополя, Запоріжжя, передових позицій наших воїнів у Запорізькій області, – розповів Зеленський.

Він зазначив, що Дніпро — це фортеця, яка понад 9 років підтримує фронт та бійців. Також очільник держави подякував мешканцям, які допомагають Україні.

– Дніпро є нашою фортецею вже понад 9 років, увесь цей час підтримує фронт і бійців. Саме тут, у Дніпрі, ще від 14-го року тисячам наших воїнів врятували здоров’я після поранень. Дніпро концентрував роботу волонтерів – від перших тижнів агресії в 14-му році. Я дякую тобі, Дніпро, дякую кожному і кожній тут, у місті, хто допомагає Україні стояти. Стояти міцно і – бити окупанта, – зазначив Володимир Зеленський.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах