Голова пошуково-рятувального загону "Антарєс" з Павлограду підірвалася на "розтяжці"

Голова пошуково-рятувального загону "Антарєс" з Павлограду підірвалася на "розтяжці"

Голова пошуково-рятувального загону "Антарєс" з Павлограду підірвалася на "розтяжці" - фото: facebook.com/mariia.borysenko

Події
27 березня 2023 16:52

Голова Павлоградського рятувального кінологічного клубу "Антарєс" Лариса Борисенко та її напарник В’ячеслав Майборода підірвалися на "розтяжці". Вони отримали важкі поранення.

Це сталося вчора, 26 березня, коли кінологи шукали загиблих військових. Лариса Борисенко втратила багато крові. Їй пробило бедренну артерію, уразило головний мозок, сильно посікло руки, ноги, голову та спину. Жінці провели екстрену операцію та перевезли до Дніпра, повідомила донька постраждалої Марія Борисенко на своїй сторінці у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В’ячеславу посікло руки, ноги, плече, спину та голову. Він знаходиться в шпиталі у Павлограді. Його стан стабільний, але на чоловіка чекає операція. Собака жінки на ім’я Беша, яка у цей час також виконувала завдання, дивом не постраждала, але отримала шок.

Кінолог підірвався на розтяжціКінолог підірвався на розтяжці - фото: facebook.com/mariia.borysenko

Донька потерпілої Марія Борисенко просить небайдужих допомогти.

– Оплата медикаментів та лікарень, це дуже дорого…. А нам боротися дуже довго… Якщо є можливість, будь ласка, допоможіть. Всі довідки опублікуємо згодом, – написала Марія Борисенко.

Фінансово допомогти Ларисі Борисенко та В’ячеславу Майбороді можна за посиланням.

Кінологи з собаками допомагають рятувальникамКінологи з собаками допомагають рятувальникам - фото: facebook.com/mariia.borysenko

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах