Потяг із Дніпра переїхав чоловіка, який лежав на коліях

Потяг із Дніпра переїхав чоловіка, який лежав на коліях -

Потяг із Дніпра переїхав чоловіка, який лежав на коліях - фото умовне: dnepr.express

Події
26 березня 2023 15:21

У Дніпропетровській області потяг переїхав чоловіка. Від отриманих травм він загинув на місці.

За попередньою інформацією, нещасний випадок стався близько опівночі 25 березня на перегоні Ігрень – Іларіонове. Машиніст потяга, який їхав зі сторони Дніпра, в останній момент помітив людину, яка лежала між коліями. Зупинити локомотив він не встиг, повідомляє "Дніпро оперативний", посилаючись на джерела серед правоохоронців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Унаслідок наїзду 55-річний чоловік отримав травми, які були несумісні з життям. За непідтвердженою інформацією, він був п’яний.

Нагадаємо, що сьогодні, 26 березня, у Дніпропетровській області сталася ДТП, унаслідок якої водій не міг вибратися із автомобіля. На допомогу виїхали місцеві рятувальники. На місці події надзвичайники з’ясували, що водій легковика ВАЗ-2170 не впорався з керування, виїхав за межі дороги і врізався у дерево. Внаслідок цього автомобіль був сильно зім’ятий, а 33-річний чоловік не міг самостійно вибратися із салону. Рятувальники допомогли водію. Потім постраждалого передали медикам.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах