У Дніпрі чоловік пограбував ювелірні магазини на мільйони гривень (відео)

У Дніпрі чоловік пограбував ювелірні магазини на мільйони гривень -

У Дніпрі чоловік пограбував ювелірні магазини на мільйони гривень - фото: dp.npu.gov.ua

Події
24 березня 2023 16:42

У Дніпрі чоловік заходив до магазинів, розбивав каменем вітрини, а потім крав золоті прикраси. Награбоване він продав у Києві.

Правоохоронці затримали 33-річного дніпрянина та довели його причетність до пограбувань у торгівельних центрах, які розташовані у Шевченківському та Соборному районах міста. Влітку минулого року та на початку цього року він пограбував ювелірні магазини на 2,1 мільйони гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області, слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за грабіж та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Йому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у Новомосковську чоловік розбив сокирою скло у кабіні автомобіля комунальників, а потім втік. Місцевий житель погрожував працівникам комунального підприємства, а після підійшов до службового автомобіля і сокирою розтрощив скло у кабіні. Правохооронці згодом встановили особу чоловіка. ним виявився 46-річний містянин. Під час обшуку у нього вдома знайшли сокиру.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах