У Дніпрі маршрутка з пасажирами врізалася у дерево

У Дніпрі маршрутка з пасажирами врізалася у дерево -

У Дніпрі маршрутка з пасажирами врізалася у дерево - фото: t.me/dnepr_operativ

Події
23 березня 2023 10:36

Сьогодні зранку, 23 березня, у Дніпрі сталася ДТП за участі маршрутного автобуса. У цей момент у салоні перебували пасажири.

Аварія сталася близько восьмої години ранку на вулиці Савченка. За попередньою інформацією, вантажівка пропускала пішохода. У цей час їхала маршрутка, але водій не встиг притормозити, повідомляє "Дніпро оперативний".

У Дніпрі сталася ДТП з маршруткою -У Дніпрі сталася ДТП з маршруткою - фото: t.me/dnepr_operativ

Автобус з’їхав у бік та врізався у дерево. Попередньо, ніхто з пасажирів не постраждав. Сильних пошкоджень на маршрутці не помітно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вчора, 22 березня, окупанти за день тричі атакували Марганецьку громаду, що у Нікопольському районі. Населені пункти обстрілювали з важкої артилерії та безпілотників. Люди не постраждали. Через ворожий обстріл у Марганці у пошкоджена адміністративна будівля та два приватні підприємства. В одному з сіл громади пошкоджено легкову автівку та господарську споруду.

Загалом ніч на 23 березня у Дніпропетровській області минула спокійно – обійшлося без ворожих обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах