Galaxy S23 - компактна модель з нової лінійки Samsung вже продається в Україні

Galaxy S23 - компактна модель з нової лінійки Samsung вже продається в Україні - фото

Galaxy S23 - компактна модель з нової лінійки Samsung вже продається в Україні - фото

Події
22 березня 2023 22:45

Довгоочікувана лінійка Samsung Galaxy через 2 тижні релізу вже надійшла в продаж в Україні. Для поціновувачів легких і компактних гаджетів відмінним вибором стане модель S23 https://comfy.ua/smartfon/. Розглянемо головні фішки, які передбачили для користувачів творці флагмана.

Фото 1

Програмне забезпечення

Смартфон виконаний на платформі Snapdragon 8 Gen 2, яка була розроблена для лінійки Galaxy. У гаджеті передбачено 8 ГБ оперативної пам'яті. Це забезпечує стабільну роботу пристрою в умовах багатозадачності. Залежно від особистих вподобань можна вибрати модель Galaxy S23 з таким об'ємом накопичувача в ГБ:

  • 128;
  • 256.

Гаджет працює під управлінням фірмової оболонки One UI 5.1 на базі ОС Android 13. Інтерфейс смартфона простий та інтуїтивно зрозумілий в управлінні.

Дизайн пристрою

Невеликий розмір і відносно легка вага роблять Samsung Galaxy S23 унікальним у світі Android-смартфонів. Компактні габарити моделі дають можливість керувати нею однією рукою. До кнопок регулювання гучності та ввімкнення легко дотягнутися великим пальцем.

У продажу доступні смартфони Galaxy S23 з 4 кольорами корпусу:

  • кремовим;
  • чорним;
  • зеленим;
  • лавандовим.

Пристрій характеризується збіркою високої якості. Сканер відбитків пальців працює швидко і без промахів. Рамка з металу, розташована по периметру гаджета, досить товста, що дає змогу робити комфортне захоплення виробу рукою. Матове покриття скла на тильній панелі забезпечує відсутність на поверхні гаджета відбитків пальців і плям.

Смартфон виконаний відповідно до стандарту IP68. Він забезпечує захист від потрапляння всередину корпусу дрібнодисперсного сміття, а також вологи під час занурення гаджета на глибину від півтора метра.

Фото 2

Камери смартфона

Якості зйомки виробник приділяє особливу увагу. Камери в Galaxy S23 представлені:

  • основним модулем на 50 Мп;
  • ультраширококутною камерою на 12 Мп;
  • телеоб'єктивом на 10 Мп.

У застосунку камери передбачено режим Expert RAW. Він дає змогу повністю контролювати всі параметри під час зйомки. Крім того, додаток зберігає знімки з широким динамічним діапазоном у багатокадровому форматі RAW для точного редагування зображення.

Фото 3

Дисплей смартфона

Гаджет оснащений 6,1-дюймовим екраном Dynamic AMOLED. Адаптивна частота оновлення дисплея становить 48-120 Гц. У налаштуваннях можна встановити стабільні 60 Гц.

Роздільна здатність екрана становить 2340×1080 пікселів, а щільність точок - 422 ppi. Дисплей характеризується контрастністю, насиченістю і гарною передачею кольору. У смартфоні передбачена функція Always On Display. Вона дає змогу мобільному пристрою відображати обмежену інформацію під час перебування в сплячому режимі.

Автономність гаджета

Смартфон Samsung Galaxy S23 оснащений акумулятором ємністю 3900 мАг. Це дасть змогу проводити час у мережі інтернет, знімати фото і відео, а також користуватися месенджерами, не турбуючись про батарею. У режимі відтворення відео гаджет здатний працювати до 22 годин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах