Сину загиблого бійця з Дніпропетровської області вручили державну нагороду

Сину загиблого бійця з Дніпропетровської області вручили державну нагороду

Сину загиблого бійця з Дніпропетровської області вручили державну нагороду - фото: kadrovik.ua

Події
22 березня 2023 10:57

У Дніпропетровській області син отримав державну нагороду батька, який загинув на війні.

Сергій Могилко мешкав у Жовтих Водах та працював у лавах Міністерства внутрішніх справ, органах Державної кримінально-виконавчої служби, на ТОВ "Восток-Руда". У 2015 році він підписав контракт зі Збройними Силами та став на захист держави. На передовій військовий був водієм другого гранатометного відділення, повідомили в Жовтоводській міській раді. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

3 березня 2023 року боєць загинув у бою біля населеного пункту Розівка Пологівського району Запорізької області. Йому було 49 років.

Вчора, 21 березня, сину Сергія Могилка Микиті вручили державну нагороду батька, яку він отримав посмертно – орден "За мужність" ІІІ ступеня, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Нагадаємо, на полі бою у Бахмуті героїчно загинув поліцейський полку патрульної служби поліції особливого призначення "Дніпро-1" ГУНП в Дніпропетровській області сержант поліції Олександр Дерев`янко. Йому було 45 років. Він був мужнім та відданим поліцейським. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах