У Дніпропетровській області зростає захворюваність на коронавірус

У Дніпропетровській області зростає захворюваність на коронавірус -

У Дніпропетровській області зростає захворюваність на коронавірус - фото: freepik.com

Події
21 березня 2023 17:04

У Дніпропетровській області продовжують фіксувати нові випадки захворювання на коронавірус і останнім часом їхня кількість лише збільшується.

У період з 10 по 16 березня в області коронавірус підтвердили у 1 627 людей. Це в 1,3 рази більше, ніж попереднього тижня, коли виявили 1 238 випадків. У Дніпропетровському ОЦКПХ МОЗ зауважили, що відмічається збільшення захворюваності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окрім цього, дещо зросла захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) –  8343 випадки, що більше попереднього тижня на 12,3%. В загальній структурі захворілих на ГРВІ питома вага дітей складає 29,9%. До лікарень госпіталізували 456 хворих, у тому числі 169 дітей.

Захворюваність на гострі кишкові інфекції (ГКІ) зросла на 22,6% у порівнянні з попереднім. Всього зареєстровано 76 випадків. Питома вага дітей до 17 років – 60,5% (46 випадків).

Захворюваність на вірусні гепатити поодинока. Зареєстровано загалом шість випадків.

Нагадаємо, що у місті у Дніпропетровській області планують посилити контроль за дотриманням правил комендантської години.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах