У місті у Дніпропетровській області посилять контроль за дотриманням комендантської години

У місті у Дніпропетровській області посилять контроль за дотриманням комендантської години -

У місті у Дніпропетровській області посилять контроль за дотриманням комендантської години - фото: tsn.ua

Події
21 березня 2023 15:58

У Новомосковську після вбивства молодого хлопця у нічному клубі вирішили посилити заходи з контролю дотримання комендантської години.

Міський голова Сергій Рєзнік зауважив, що ситуація з вбивством 21-річного хлопця у нічному клуба не повинна зникнути з інформаційного поля, поки не знайдуть всіх винуватців. Також необхідно вжити усіх заходів, щоб подібна ситуація не сталася у майбутньому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У зв’язку з цим мер Новомосковська звернуся до відповідних органів, які відповідають за підтримку правопорядку під час воєнного стану, та за додержання вимог комендантського часу.

У Новомосковську сталося вбивство під час комендантської години -У Новомосковську сталося вбивство під час комендантської години - фото: t.me/rezniknmsk

Звернення міського голови Новомосковська -Звернення міського голови Новомосковська - фото: t.me/rezniknmsk

Нагадаємо, що вбивство сталося у неділю, 19 березня, близько 23:30 у нічному клубі Новомосковська. Між двома відвідувачами виник словесний конфлікт, у результаті якого один із чоловіків двічі вистрелив з травматичного пістолета у груди свого опонента. 21-річного постраждалого хлопця відвезли у лікарню. Там він помер від отриманих травм. Правоохоронці встановили особу стрілка – ним виявився 29-річний чоловік, який раніше був судимий за хуліганство та незаконне поводження зі зброєю. Його затримали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах