У Дніпропетровській області чоловік погрожував підірвати гранату у квартирі

У Дніпропетровській області чоловік погрожував підірвати гранату у квартирі -

У Дніпропетровській області чоловік погрожував підірвати гранату у квартирі - фото: facebook.com/upoDnepr

Події
20 березня 2023 12:11

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який під час застілля дістав гранату та погрожував підірвати її у приміщенні.

Так, днями до правоохоронців Кам’янського надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками. Вони разом випивали, а потім господар помешкання дістав предмет, який ззовні був схожий на гранату і почав ним погрожувати. На місце події прибув екіпаж поліції охорони та слідчо-оперативна група, розповіли в Управління поліції охорони у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці провели обшук у квартирі. Там вони знайшли та вилучили гранату Ф-1 та запал до неї, які направили на експертне дослідження. Відносно затриманого чоловіка проводяться слідчі дії.

Житель Дніпропетровської області погрожував підірвати гранату -Житель Дніпропетровської області погрожував підірвати гранату - фото: facebook.com/upoDnepr

Нагадаємо, що правоохоронці нейтралізували у шести регіонах України, у тому числі у Дніпропетровській області, осередки так званої "комуністичної партії Радянського Союзу". Це підконтрольна ФСБ російська організація, яка бере активну участь у проведенні підривної діяльності проти України. Після повномасштабного вторгнення організатори об’єднання намагались створити в нашій державі розгалужену мережу власних "обкомів".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах