У Дніпрі чоловік забіг в магазин, вистрелив у стелю та пограбував

У Дніпрі чоловік забіг в магазин, вистрелив у стелю та пограбував -

У Дніпрі чоловік забіг в магазин, вистрелив у стелю та пограбував - фото: depositphotos.com

Події
17 березня 2023 10:27

У Дніпрі 63-річний чоловік увірвався в магазин, зробив декілька пострілів і вимагав гроші у продавців. Його вдалося затримати.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, подія сталася 15 березня близько 17:30 у магазині електронних товарів по вулиці 20-річчя Перемоги. До закладу зайшов чоловік і декілька разів вистрелив у стелю з пістолета. Потім він наказав одному з працівників магазину лягти на підлогу, а в іншого, погрожуючи пістолетом, – вимагав гроші з каси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік погрожував працівникам магазину пістолетом -Чоловік погрожував працівникам магазину пістолетом - фото: dp.npu.gov.ua

Нападник забрав приблизно 36 тисяч гривень та поклав їх у свій рюкзак. Однак втекти з місця злочину йому не вдалося – один із працівників встиг натиснути на тривожну кнопку і його затримали працівники Державної служби охорони.

Учора, 16 березня, слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за розбій. Максимальне покарання за злочин – до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нападник вимагав гроші -Нападник вимагав гроші - фото: dp.npu.gov.ua

Нагадаємо, що вчора вдень російські війська атакували два райони у Дніпропетровській області. Окупанти застосували важку артилерію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах