У минулому був зіркою: танці безхатченка у Дніпрі набирають мільйони переглядів

У минулому був зіркою: танці безхатченка у Дніпрі набирають мільйони переглядів

У минулому був зіркою: танці безхатченка у Дніпрі набирають мільйони переглядів - фото: tiktok.com/@__yasmina__3

Події
15 березня 2023 13:04

Безхатченко з Дніпра став популярним завдяки своїм танцям на Європейській площі. Виявилося, що у минулому він був артистом.

Нещодавно на Європейській площі майже кожен вечір під біт вуличного музиканта почав танцювати безхатній чоловік. Його рухи та те, як він відчуває музику відрізнялися від звичайних танцюючих людей, яких помічали там раніше. Тому дніпрянка зняла це на відео та опублікувала його в ТікТок.

Відео набрало понад три мільйони переглядів. А співачка КОLА, під пісню якої рухався чолов’яга, додала його танці собі в профіль.

Танці безхатченка у центрі Дніпра набрали понад три мільйони переглядівТанці безхатченка у центрі Дніпра набрали понад три мільйони переглядів - фото: tiktok.com/@__yasmina__3

Співачка КОLA підтримала безхатченкаСпівачка КОLA підтримала безхатченка - фото: tiktok.com/@kola___official

У коментарях користувачі підтримали безпритульного та запевняють, що він дуже талановита та творча людина, якій треба допомогти.

У коментарях підтримали чоловікаУ коментарях підтримали чоловіка - фото: tiktok.com/@__yasmina__

Згодом стало відомо, що безхатченка звуть Артем Темпалов. Він родом із Запоріжжя. У минулому він був актором та дуже відомим, як в Україні, так і за її межами. Також працював із зірками. Через те, що його підставили близькі люди, він залишився без даху над головою і зараз живе на вулиці. Про це на своєму аккаунті у TikTok розповіла мешканка Дніпра, яка поспілкувалася із чоловіком.  

Дівчина зазначила, що він відрізняється від інших безхатченків. За її словами, у нього поставлений голос, він не має алкогольної залежності та дуже приємна людина.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах