Грошова допомога від Червоного Хреста: хто та як може отримати на Дніпропетровщині

Грошова допомога від Червоного Хреста: хто та як може отримати на Дніпропетровщині

Грошова допомога від Червоного Хреста: хто та як може отримати на Дніпропетровщині - фото: vgorode.ua

Події
13 березня 2023 16:30

Ветерани з Дніпропетровської області, які через війну отримали інвалідність, можуть отримати грошову допомогу від Товариства Червоного Хреста України.

Як повідомили в Дніпропетровській військовій адміністрації, грошову допомогу в розмірі 16 тисяч гривень можуть отримати ветерани війни з інвалідністю І або ІІ групи. Кошти видають тим, хто має відповідне посвідчення та значиться в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом чотирьох місяців на банківський рахунок однієї особи буде зараховуватися по чотири тисячі гривень. Незалежно від того, чи отримує ветеран війни інші види фінансової виплати.

Як оформити допомогу

  • подати заяву в електронній формі за посиланням;
  • у заяві вказати номер банківського рахунку IBAN, телефону та адресу електронної пошти.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області діють шахраї, які від імені військової адміністрації просять у підприємців гроші. Про це повідомив очільник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко. За його словами, шахраї надсилають листи підприємцям, у яких просять перерахувати кошти нібито на потреби Збройних сил України. Звернення нібито надходить від військової адміністрації Криворізького району. Зібрані кошти шахраї попросту привласнюють. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах