Трофеї, волонтери та життя евакуйованих дітей: Дантес зняв випуск свого проєкту про Дніпро

Трофеї, волонтери та життя евакуйованих дітей: Дантес зняв випуск свого проєкту про Дніпро

Трофеї, волонтери та життя евакуйованих дітей: Дантес зняв випуск свого проєкту про Дніпро - фото: youtube.com/@danteslive8525

Події
13 березня 2023 15:46

Відомий український співак Володимир Дантес зняв випуск свого проєкту "Мама я ганяю тачки" про Дніпро. У ньому він разом із коміком Миколою Зиряновим показав роботу благодійного фонду, волонтерів, та українців, які повернулися із закордону, щоб допомагати. Також – як ведучий та комік Єфим Константиновський турбується про дітей з шелтера.

В кожному випуску "Мама я ганяю тачки" Володимир Дантес разом із зірковим гостем переганяє авто для військових та показує, як люди з різних міст України допомагають нашій державі. 

У Дніпрі співак показав офіс благодійного фонду "Леви на джипі", співзасновником якого є комік Микола Зирянов. Фонд допомагає військовим з автомобілями, дронами та іншими необхідними речами. У штабі є куток трофеїв: шоломи російських солдатів, шолом з Сирії, протитанкові ракети, залишки від "Градів" та багато інших. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у Дніпрі знаходиться база волонтера, а до повномасштабного вторгнення ведучого, Дениса Христова. Він евакуює населення з найгарячіших точок. Разом з ним також працюють два підприємця Антон Чембай та Степан Ветров, які повернулися до України з закордону, аби наближати нашу перемогу.

Крім цього у нашому місті знаходиться шелтер, де живе 80 дітей. Ними опікується комік та телеведучий Фіма Константиновський, який робить все щоб у малечі було яскраве дитинство. Спочатку він допомагав облаштовувати прихисток, потім почав влаштовувати їм вечори кіно та інші заходи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах