У Дніпрі біля "Озерки" прибрали стоянку для автомобілів

У Дніпрі біля "Озерки" прибрали стоянку для автомобілів

У Дніпрі біля "Озерки" прибрали стоянку для автомобілів - фото: facebook.com/groups/urban.dnipro.community

Події
11 березня 2023 15:03

У Дніпрі на вулиці Степана Бандери замість стоянки для авто зробили платформу для очікування трамваїв, автобусів та тролейбусів.

Кишеню для паркування прибрали перед зупинкою "Центральний ринок". Раніше припарковані авто заважали автобусам та тролейбусам вільно під’їжджати до неї і вони зупинялися на дорозі. Це також створювало незручності для пасажирів. Про це повідомили на сторінці "Urban Dnipro Community" у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Раніше зупинка була замалою для майже 10 маршрутів автобусів та тролейбусу, а також кількох трамваїв, що зупиняються на дорозі. Тепер для очікування вдосталь місця, – йдеться в повідомленні.

У Дніпрі прибрали стоянку для автоУ Дніпрі прибрали стоянку для авто - фото: facebook.com/groups/urban.dnipro.community

Нагадаємо, на хабарі викрили керівника та начальницю відділу архітектури однієї з міськрад Дніпропетровської області. Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, керівник міськради пообіцяв підприємцю за п’ять тисяч доларів не перешкоджати та допомогти одержати дозвіл на розміщення двох об’єктів торгівлі на одній із земельних ділянок. А начальниця відділу архітектури за 12 тисяч гривень оформила необхідний пакет документів, у яких визначено місця цих об’єктів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах