У Дніпрі авто Червоного Хреста збило жінку на "зебрі" (відео моменту ДТП)

У Дніпрі авто Червоного Хреста збило жінку на "зебрі" (відео моменту ДТП)

У Дніпрі авто Червоного Хреста збило жінку на "зебрі" (відео моменту ДТП) - фото: t.me/dnepr_operativ

Події
10 березня 2023 16:04

Сьогодні, 10 березня, у Дніпрі сталася ДТП за участю автомобіля Червоного Хреста. Він наїхав на жінку, яка йшла по пішохідному переходу.

Аварія сталася зранку на вулиці Тополиній. Там жінка переходила дорогу на зелене світло по пішохідному переходу. В цей час з боку виїхав Nissan Червоного Хреста, який збив пішохода. Удар був такої сили, що її відкинуло з "зебри" на проїжджу частину. Момент ДТП потрапив на відео камери спостереження. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний війна". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінку госпіталізували до лікарні. Наразі невідомо, у якому вона стані.

Нагадаємо, правоохоронці розшукують водія, який збив у Дніпропетровській області жінку, а потім покинув місце ДТП. Аварія сталася 8 березня, близько 18-ї години вечора на вулиці Дніпровській у Павлограді. Так, водій невстановленого авто збив 37-річну жінку, яка у цей час переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Вона отримала травми і її госпіталізували у лікарню, розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах