У Дніпрі рятують чоловіка, який залишився без руки через мінометний обстріл

У Дніпрі рятують чоловіка, який залишився без руки через мінометний обстріл -

У Дніпрі рятують чоловіка, який залишився без руки через мінометний обстріл - фото: facebook.com/rsa010963

Події
10 березня 2023 14:56

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова продовжують рятувати людей, які отримали важкі травми внаслідок обстрілів.

Головлікар Сергій Риженко розповів про Станіслава та Олену. Вони планували одружитися найближчим часом, але 3 березня потрапили під мінометний обстріл у Донецькій області. Від вибуху снаряду у чоловіка відірвало руку, він отримав важке поранення живота. Олена витягнула коханого з-під обстрілу. Жінка отримала поранення ноги та відламок в шиї. Їх обох привезли до лікарні Мечникова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станіслав потрапив у лікарню у важкому стані, він був у комі та дихав за допомогою спеціального апарата. Йому зробили дві операції, щоб врятувати життя. Олені хірургі дістали відламки з шиї та ноги. Вона швидко іде на одужання, але ще на візочку. Станіслав залишається в реанімації, оскільки ще дуже слабкий.

- Вони можуть розмовляти безперервно, тримати один одного за руки та кохати так, як не може ніхто. Їх майбутнє та долю врятували прості лікарі Мечникова. Посміхаються, мріють про дім та палке кохання. А зараз Станіславу вкрай важлива її любов, тому що війна обриває струни, – написав Сергій Риженко.

Нагадаємо, що у Дніпрі врятували військового з важким пораненням голови та серця.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах