У Дніпропетровській області чоловік забив до смерті однорічну дитину

У Дніпропетровській області чоловік забив до смерті однорічну дитину -

У Дніпропетровській області чоловік забив до смерті однорічну дитину - фото: pexels.com

Події
10 березня 2023 13:42

У Дніпропетровській області винесли вирок матері та її співмешканцю, який сильно побив маленьку дитину. Від отриманих травм малюк помер.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, у квітні 2020 року житель Зеленодольська разом зі співмешканкою пили алкоголь. Маленька дитина, якій на той момент був лише рік та 11 місяців, почала плакати. Чоловік розгнівався через це та наніс сину жінки не менше 19 ударів рукою по голові та тілу. Від отриманих травм хлопчик помер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мати дитини у цей час була поруч, але ніяк його не захистила і не зупинила чоловіка. Також вона не надала сину медичну допомогу. За висновками експертів, хлопчик залишався живим ще десять годин після отриманих травм і якби йому вчасно надали меддопомогу, то його можна було б врятувати.

Суд визнав чоловіка винним у нанесені умисних тяжких тілесних ушкоджень. Його засудили до дев’яти років позбавлення волі. Також винесено обвинувальний вирок жінці за фактом завідомого залишення дитини в небезпеці, що спричинило смерть. Її засуджено до чотирьох років позбавлення волі. Жінку також було позбавлено батьківських прав щодо двох її малолітніх дітей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах