Побили і забрали цінні речі: у Дніпропетровській області чоловіки напали на літнє подружжя

Побили і забрали цінні речі: у Дніпропетровській області чоловіки напали на літнє подружжя -

Побили і забрали цінні речі: у Дніпропетровській області чоловіки напали на літнє подружжя - фото: studspravka.com.ua

Події
10 березня 2023 10:31

У Дніпропетровській області двоє чоловіків увірвалися у будинок літнього подружжя. Вони побили власника та забрали у нього гроші, золоті прикраси та ноутбук.

Злочин стався 8 березня близько 22:45 у приватному будинку у селі Павлоградського району. У помешкання проникли двоє чоловіків. Вони побили 71-річного господаря та вдарили його ножем, вимагаючи віддати їм цінні речі. Коли від шуму прокинулася дружина чоловіка, то один із нападників накинувся на неї та став бити, розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінка змогла втекти та покликати на допомогу. Одного із чоловіків вдалося затримати неподалік від місця подій. Ним виявився раніше судимий 30-літній житель Нікопольського району.

Другого нападника почали шукати правоохоронці. Вранці 9 березня його затримали. Раніше судимий 30-річний чоловік переховувався в одному із селищ Павлоградського району. У нього знайшли награбоване майно.

З’ясувалося, що чоловіки познайомилися у місцях позбавлення волі, коли відбували покарання за вчинення злочинів. Наразі їх затримали і повідомили про підозру у розбої. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу на період досудового розслідування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах