У Дніпропетровській області повідомили про підозру прихильникам "русского мира"

У Дніпропетровській області повідомили про підозру прихильникам "русского мира" -

У Дніпропетровській області повідомили про підозру прихильникам "русского мира" - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
09 березня 2023 15:49

Правоохоронці повідомили про підозру чотирьом жителям Дніпропетровської області, які підтримували дії окупантів та заперечували збройну агресію.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, троє мешканців Кам’янського неодноразово в забороненій соціальній мережі розміщували антиукраїнські дописи. В опублікованих матеріалах один із чоловіків заперечував здійснення збройної агресії РФ проти України, а в коментарях висловлював свою підтримку президенту РФ. Інші двоє прихильників "русского мира" поширювали публікації з виправдовуванням тимчасової окупації частини території України та глорифікацією військовослужбовців РФ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, проросійськи налаштована мешканка Павлограда, під час розмов виправдовувала злочини збройних сил РФ і запевняла, що окупанти захищають українські території.

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних правоохоронці вилучили мобільні телефони та комп’ютерну техніку із доказами їх причетності до протиправної діяльності. Жителям Дніпропетровщини повідомили про підозру у колабораційній діяльності та виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікації її учасників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах