У Дніпрі "працює" пес-таксист (відео)

У Дніпрі "працює" пес-таксист -

У Дніпрі "працює" пес-таксист - фото: suspilne.media

Події
07 березня 2023 16:12

В одній зі служб таксі у Дніпрі "працює" пес Бені. Він та його власник переїхали до міста із Харкова через обстріли.

Водій таксі Олексій Поханич розповів, що пес звик бути завжди з ним. Куди б чоловік не пішов – Бені йде за ним, передає "Суспільне".

-  Він (пес – ред.) сам вирішив, що він зі мною, навіть не я. Бо якщо я йду, він кидається на двері, на мене, скулить, гавкає, нудьгує, – розповів чоловік.

Спочатку Олексій працював разом з собакою, не повідомивши про це керівництву. Потім один із пасажирів поскаржився на нього. Чоловіка заблокували і почали з’ясовувати, чому він їздить із твариною. Йому подзвонив менеджер і Олексій розповів свою історію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Служба таксі вирішили провести опитування серед клієнтів, чи не проти вони, щоб водій приїздив із собакою. Більшість проголосувала "за". Тепер у додатку для клієнта висвічується фотографія водія разом з Бені. Коли водій телефонує клієнта, то теж попереджає, що буде з песиком.

Автомобіль також переобладнали для Бені – задню частину відділили, а на корпус наклеїли собачу лапку і напис "петмобіль". Пасажирам видно собаку через сітку, вони можуть спілкуватися, але до контакту не доходить.

Окрім цього, Бені отримав фірмову жилетку. За словами Олексія, пес добрий, ласкавий і ніякої агресії не проявляє. Пасажирам подобається такий супутник і інколи після поїздки вони просять погуляти з ним або залишають чайові у вигляді смаколиків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах