У Дніпрі жінка зробила смертельну ін’єкцію півторарічному сину

У Дніпрі жінка зробила смертельну ін’єкцію півторарічному сину -

У Дніпрі жінка зробила смертельну ін’єкцію півторарічному сину - фото: pexels.com

Події
07 березня 2023 13:15

У Дніпрі суд виніс вирок жінці, яка зробила смертельну ін’єкцію півторарічному сину. Прокуратура збирається оскаржити вирок.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, подія сталася у вересні 2021-го року. 39-річна жінка працювала фармацевтом і має медичну освіту. Вона зробила ін’єкцію своєму півторарічному сину з сильнодіючим кардіостимулюючим лікарським засобом, забороненим до вільного продажу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Хлопчика у стані клінічної смерті госпіталізували до обласної дитячої лікарні. Дитина померла в реанімаційному відділенні від гострого отруєння препаратом.

За публічного обвинувачення Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра жінку визнали винною за фактом умисного вбивства малолітньої дитини. Її засуджено до восьми років позбавлення волі. Наразі готується апеляційна скарга на м’якість призначеного покарання. В апеляційній інстанції прокуратура наполягатиме на призначенні їй більш суворого покарання.

Нагадаємо, що у центрі Дніпра озброєний чоловік напав на жінку та вимагав у неї гроші. Коли вона йому відмовила – він сів у трамвай та поїхав. Згодом його затримали поліцейські.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах